Results 1 to 8 of 8

Thread: Quake 3 Bind question

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Quake 3 Bind question

    Is there a way to bind my mouse 1 to an aimbot ?

    Like While mouse 1 is clicked aimbot=on and when its released aimbot=off ?

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    fdisk
    Age
    37
    Posts
    4,294,966,934
    Thanks
    298
    Thanked 498 Times in 352 Posts

    Default

    If that is not an option in the aimbot it self you can always use a macro tool.

    give me a sec i thought i started a walk through on here regarding these.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Right well let me know..i thought it could be done with like a toggle bind or something pretty sure ive done it b4 just been a very long time..Hopefuly one of you guys has an answer for me

  4. #4
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    603
    Thanks
    241
    Thanked 993 Times in 330 Posts

    Default

    /bind mouse1 +"hack cvar here"
    Site: king-orgy.netcoders.cc 76561198053491311

  5. #5
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    /bind mouse1 +_aim gives me uknown cmd
    /bind mouse1 +aim gives me uknown cmd

    /bind mouse1 +_aim 1 is not working either

    Any clues ?

  6. #6
    Join Date
    Jun 2000
    Posts
    603
    Thanks
    241
    Thanked 993 Times in 330 Posts

    Default

    how you toggle aimbot in your hack?
    Site: king-orgy.netcoders.cc 76561198053491311

  7. #7
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    29
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    i am using your quake 3 hook

    /_aim 1 on

    /_aim 0 off

    Am looking to have it aim like at closest to crosshair on mouse click but no when when button is not held

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3,079
    Thanks
    2,172
    Thanked 1,357 Times in 802 Posts

    Default

    Try this way :
    Code:
    bind MOUSE1 "+vstr A1 A2"
    
    set A1 "_aim 1"
    set A2 "_aim 0"
    ~ ~

Visitors found this page by searching for:

quake 3 hook hack

binds aim Š´Š»Ń¸ quake 3

bind right mouse click quake 3

quake 3 bind mouse1

bind mouse1 vstr

mouse1 aim quake

quake 3 mouse button bind

quake 3 message binds

quake3 bind

quake 3 mouse1

quake iii bind mouse1

SEO Blog

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •